We zijn vanaf 11 mei weer geopend!

We hebben geweldig nieuws!!

We mogen onze deuren van de praktijk weer openen! Wij zullen vooralsnog beperkt open gaan en vanzelfsprekend de maatregelen nauwkeurig opvolgen. Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. 

Mocht er de komende tijd iets wijzigen in uw gezondheid of als een van de onderstaande vragen op u van toepassing is, dan verzoeken wij u om uw afspraak (kosteloos) te annuleren of te verzetten naar een ander moment.

Omdat handhygiëne bij deze virus-uitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk vragen uw handen te desinfecteren met handalcohol. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

Nog wat extra aanwijzingen:

! Had u al een afspraak staan in de periode tot 20 mei? Dan vragen we u om weer een nieuwe afspraak in te plannen gezien deze afspraken uit de agenda zijn gehaald.

Uiteraard proberen we zo snel mogelijk een afspraak voor u in te plannen. Naar verwachting zullen we het de komende weken drukker krijgen dan normaal en kan het zijn dat het iets langer duurt om behandeld te worden. Natuurlijk gaan we ons uiterste best doen iedereen spoedig te kunnen inplannen zodat u gauw gezien kan worden door uw behandelend chiropractor!

We kijken er naar uit u weer te mogen ontvangen in de praktijk om u de juiste zorg/behandeling te kunnen geven!