Greetje Bloem
Administratief Medewerkster

Ik had al ruim 6 jaar klachten van mijn heup-, rug-, been- en nek voordat ik eind 2015 cliënt ben geworden bij Chiropractie Optimal Health. Ook mijn vermoeidheid speelde mij parten. Nadat ik ben gaan sporten, orthopedisch schoeisel en steunzolen heb gekregen, een MRI scan heb gehad, Fysio– en Shockwave therapie heb gevolgd en een jacuzzi, een sauna en een E-bike heb aangeschaft, was ik nog steeds op zoek naar iemand die me kon helpen. Mijn collega adviseerde me om hier naar toe te gaan. 

Ik wilde van de klachten af en me fitter te voelen, maar ook dat dat zo zou blijven. Chiropractie heeft me meer gebracht dan waar ik op hoopte en de eerste resultaten waren na ongeveer 3 maanden al merkbaar. Ik ben meteen gestopt met de medicatie, wat voor mij een grote stap is geweest. In het begin vond ik de behandelingen wel beangstigend, vooral voor de nek, maar ik kon me eraan overgeven en merkte dat het steeds beter ging. Ik ervaar dat de behandelingen nog steeds GOED werken en merk dat dat als ik ongeveer 1 á 2x per maand kom, dat dat voor mij een goede balans is om beter door het leven te kunnen zonder medicatie! De pijn zal nooit geheel verdwijnen, omdat ik een vernauwing heb in het zenuwkanaal, waardoor ik inmiddels 2 operaties heb ondergaan in de nek (2 blokwervels). Maar slapen doe ik nu iedere nacht! Ik heb geleerd om m’n werkhouding te veranderen/aan te passen en op de voeding te letten, maar ook om beter te letten op m’n gehele houding in het dagelijkse leven. 

Het resultaat wat ik heb gekregen, had ik nooit verwacht. Ik ben nu weer optimistisch en vrolijk en kan het dagelijkse leven veel beter aan! Ik vind het een fijne praktijk met een prima sfeer.

Omdat Chiropractie het lichaam helpt om beter in balans te zijn en goed in balans te houden, is het belangrijk voor iedereen, ook nadat de symptomen verdwenen zijn!