Matthew Brooks
Chiropractor

Samen met mijn vrouw en zoon ben ik vanuit Australië naar Nederland gekomen. Gedurende de laatste 10 jaar heb ik een zeer succesvolle Chiropractische wellnesskliniek gerund in Australië. Hierdoor heb ik een schat aan kennis en ervaring om het beste voor jóu te kunnen betekenen. 

Ik studeerde in 2006 af met een ‘double degree’ aan de Murdoch University waaronder mijn ‘Bachelor of Chiropractic’. Mijn hele leven wilde ik al een professional in de zorg zijn waar iedereen naar toe kan komen en erop kan vertrouwen dat hun hele welzijn zou worden verzorgd. Dat is gelukt!

Ik heb mijn kwalificaties uitgebreid met een C.C.W.P (Certified Chiropractic Wellness and Lifestyle Practitioner). Dat is een internationaal erkende kwalificatie en ik ben er trots op te kunnen zeggen dat ik de enige Chiropractor in Nederland ben met deze kwalificatie. Het uitgangspunt achter deze Lifestyle- en Wellness certificering is dat we allemaal ontworpen zijn om 'buitengewoon' te zijn en dat gezondheid onze standaardinstelling is. Ik richt me niet alleen op jouw symptomen van bijvoorbeeld rug- en nekklachten, maar bekijk de problemen vanuit een holistisch oogpunt.

Een grote passie heb ik voor gezondheid, welzijn, beweging, sport (met name het Australische voetbal en Crossfit) en vooral mijn familie. 

Ik heb met een breed scala aan mensen gewerkt, hen geholpen te streven naar het buitengewone leven dat ze verdienen en de kracht gezien die ontstaat door een gezond functionerende wervelkolom en zenuwstelsel te hebben. 

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en je te helpen naar het buitengewone leven dat je verdient!